Luettelon tarve

 

Kasvava turistien määrä

Kesäkuuta 2007 astui voimaan EU:n ja Venäjän federaation välillä allekirjoitettu sopimus, jolla helpoitettiin viisumien myöntämistä Venäjän federaation ja Euroopan unionin kansalaisille. Tuosta ajankohdasta lähtien venäläisten turistien määrät ovat kääntyneet jatkuvaan kasvuun. Vuosittain myönnetään lähes miljoona viisumia Suomen Pietarin pääkonsulaatista. Näistä suurin osa on monikertaviisumeita eli pietarilaisten tekemien Suomen matkojen todellinen lukumäärä oli huomattavasti suurempi.

Syyskuussa 2010 Tilastokeskuksen mukaan venäläisille tilastoitiinkin jopa vajaat 54 000 yöpymisvuorokautta ja he oli suurin ulkomaisten matkailijoiden ryhmä. Joulusesongiksi 2010 avautuva nopeajunayhteys sekä kesäkaudella 2010 alkanut ja talvikaudella 2010—2011 jatkuva viisumivapaa risteilyliikenne Helsingin ja Pietarin välillä tiivistää matkailua entisestään Suomen ja Luoteis-Venäjän välillä.

Kasvava monipuolisten palveluiden tarve

Suomeen tulevien venäläismatkailijoiden kiinnostuksen kohteet alkavat myös monipuolistua.  Ostosmatkojen ohella terveydenhuoltopalvelut, kuten vaativat leikkaukset, hammashoito ym., herättävät myös kiinnostusta.

Kielimuuri

Suomalaisten palveluiden ja tuotteiden näkyvyys Venäjän alueella on varsin alhainen ja niiden hakuun liittyy usein kielimuurista aiheutuvia ongelmia, jotka on tarkoitus ratkaista julkaisemalla venäjänkielinen Finpages luettelo. Finpages tarjoaa juuri Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä markkinoimaan yritystäsi ja sen tarjoamia tuotteita ja palveluita venäjänkielisille asiakasryhmille.

YHTEYSTIEDOT / CONTACTS

Maasel Fin Oy

Melkonkatu 16 B
00210 Helsinki
Puh. +358 46 636 01 89
e-mail: finpages (at) finpages.fi

Готовый сайт из галереясайтов.рф